Äntligen hemma

Kom nyss innan för dörren, har varit en riktig härlig skoldag. Var ju jätte pigg för engångs skull, vet inte vad som hände men gick upp klockan fem som vanligt. Men istället för att vara lite små seg så var jag jätte pigg med hur mycket energi som hälst, riktigt härligt. Sen så stack jag och Josefin till nicolina och åt och hade en riktigt trevlig och rolig pratstund. Sen var vi lite busiga också, men ni får tyvärr inte veta vad vi gjorde.

Nu i helgen ska Josefin sova över hos mig också, så hoppas att restan av familjen åker till huset eller något så att vi kan göra lite vad vi vill. Sen kan jag ju göra om jesper och iris vill komma en stund också, så att josefin kan få träffa dom.

Men som vanligt står plugg på schemat idag , ska bara lyssna på lite musik först. Har en skriv uppgift i Historia som ska vara klar på tosrsdag som som fick idag, så ska börja skriva på den om en timma kanske. Sen så ska jag skriva kladden till novellen också. 

Nationella

Vaknade vid tio tiden idag, gick och la mig tidigt igår efter att ha kollat på millenium och en film. Men har faktiskt gjort lite nytta idag iallafall har storstädat i rummet vilket faktikst behövdes. Sen så har jag pluggat lite inför nationella i matte om två veckor, ni kanske tycker att att det är tidigt att börja plugga nu. Men det kan ju bara vara posetivt så varför inte.

Bohéme

Igår var en härlig dag, mormor fyllde år så jag, mamma och mormor ockte in till stan och fikade lite. Satt på en jätte härlig uteservering. Operan som vi sen var på var verkligen jätte bra, det var bara en liten del av första och tredje akten som var lite seg att titta/lyssna på. Men andra akten var enligt mig skit bra.

Det handlade om en fattig man i paris som skrev poesi och det utspelade sig på vintern så det var väldigt kallt. Sen så träffar han en kvinna som behöver hjälp med att tända sitt ljus eftersom hennes har slocknat och hon behöver värme, och såklart så blir dom två ihop senare. Denna kvinnan var dock väldigt sjuk och blir sämre och sämre hela tiden under operans gång.

Under andra akten befinner dom sig på en marknad med jätte mycket folk, vilket för med sig jätte många olika röster och toner vilket blir till jätte bra musik enligt mig. Dom andra akterna fortsätter med att mannen blir mer och mer avundsjuk av sig och att dom sen skiljer sig efter mycket bråk. Men dom försonas sen på hennes dödsbädd.

Så man kan säga att det var ett ovanligt slut men musiken var jätte bra vilket enligt mig är det viktigaste sen var ju såklart handlingen också väldigt bra. Konstigt igentligen att det bara är jag av mina kompisar som gillar opera, men det är ju alltid lite kul att sticka ut lite.

Konversation på gammelsvenska

Hade en riktigt härlig fredag som jag spenderade med iris och jesper ,det var först tänkt att vi skulle titta på film men vi struntade i det och bara pratade och umgicks istället. Framåt kvällen när vi tittade på south park så började vi helt plötsligt att sms bomba kyle den stakarn, kommer faktiskt inte ihåg vem det var som började. Så där satt vi tre stycken med varsin mobil och bara spammade honom med sms, haha. Han tyckte säkert inte vi var kloka.

Sen så blev vi såklart tok flummiga alla tre ju senare på natten det gick och helt plötsligt satt vi där och höll en helt meningslös konversation på gammelsvenska, med påhittade personer... Vet inte riktigt om jag ska nämna vad vi pratade om.


Fredags mys

Sitter och förbereder mig lite inför ett prov som vi har i svenskan idag, vad läraren har sagt så är det ett väldigt lätt prov med bara det ifrån lektionerna så jag har inte pluggat så mycket. Bara läst igenom genomgångerna lite och skrivit lite anteckningar på det jag tror är viktigast.

Ska åka hemifrån om ca en timma tror jag så ska nog äta något innan jag går så jag inte blir jätte hungrig  skolan sen. För jag orkade inte åka in till stan tidigare idag för att äta mat innan skolan börjar så för göra det här hemma istället. Idag blir det ju sleep-over med iris och jesper också hemma hos jesper denna gången, tror att vi skulle kolla på någon film som jesper hade beskrivigt som alvarlig eller gripande. Aja vi får se hur det bli med den saken, men ska dra mig till köket och se vad det finns för mat.

Saknar vännerna

Har inte träffat josefin något alls idag, känns lite konstigt faktiskt men det blev så för våra scheman var så olika. Men en rolig grej är att jag till helgen äntligen ska få träffa iris och jesper igen, känns som om det var jätte länge sen vi träffades. Speciellt jesper var det längesen, saknar dig pojken.

Jag lever

Jo jag lever faktiskt vet om att jag inte har bloggat på ett tag nu men har verkligen inte haft någon lust. Ni vet då när bara lusten sugs ut helt och hållet och allt som finns kvar sen är lathet.

Men har varit riktigt duktig idag tycker jag faktiskt, gick upp klockan sex för att ha ett samtal med min coach klockan nio. Vilket faktiskt gick väldigt br, så jag ger mig själv en klapp på axeln för det. Sen gick jag faktiskt och tränade i nästan en timma också innan tyska lektionen. Det var sådan himla lång tid där imellan så hade inget annat för mig. Nu den sista lektionen så hade jag seminarium i samhäll som jag faktiskt inte hade förberätt mig på så mycket. Men det gick ju väldigt bra det endå.

Nu är det såklart inte meningen att andra ska göra samma sak men, men så blir det ju ibland inte sant. Har nästan inget plugg alls nu, har ett prov på fredag men det är inget man kan eller som jag behöver plugga till. Så det enda som jag behöver göra när det gäller skolan är att komma på vad min novell ska handla om, så jag antar att jag får fundera på det lite nu.

Städ dag

Det blir allt en riktig städ dag idag har nyss städat igenom mitt rum så nu är det bara resten av lägenheten kvar och en sålänge har inte Martin hjälp till så mycket så jag får ta och säga till honom så att han sätter lite fart. Sen när jag förhopningsvis är klar med städningen så har jag lite kläder att tvätta också, så vi har tagit en tvätt tid vid klockan fem.

Måste lära mig tyska glosorna också som är tills på tisdag har glömt av att titta på dom så jag får göra det ikväll. Så hade jag såklart glömt av att vi har en eximination på måndag också i samhällen, igentligen har jag ingen aning om vad den handlar om och det tror jag inte att någon anan har heller. Men skrev iallafall ner svar till det imorse så får jag bara hålla tummarna helt enkelt. Tycker att det är lite dumt när våran lärare inte förklarar ordentligt var det är vi ska göra, något som jag kanske borde ta upp med henne.

Men vad det har blåst i helgen det är knappt som jag har vågat gå ut, eller jo det har jag såklart men jag har inte direkt velat. Så har hållt mig inne den största delen. Men dags att återgå till städningen nu.

Jobbig dag

Har inte varit något jätte rolig dag idag har varit på kanska dåligt humör nu på eftermiddagen, men i skolan var det jätte bra. Det kanske bara beror på att jag är trött. Sitter just nu bara i mina egna tankar och lyssnar på lite härlig musik.

Fick nu äntligen ett mejl ifrån min idrotts lärare om vad jag fick på en skriv uppgift som handlade om mat och häsa, och jga fick VG+ i betyg. Tycker såklart att det var bra men hade faktisk hoppats på MVG så sitter inte direkt och är jätte glad över det nu. Men antaglien är det bara jag som har en dålig dag och behöver ta det lite lungt, vilket är precis vad jag har tänkt att göra. Ska ut och sätta mig på terassen lite tror jag faktiskt.

Fick sommarjob

Kom nyss hem ifrån släktmiddagen, inte jätte kul men det är sådant som man blir tvungen att stå ut med ibland. Kunnde tyvärr inte följa med iris till stromstad i helgen eftersom mamma tycker att jag redan har gjort slut på för mycket pengar. Så får vänta med nöjen till ästa månad.

Har föresten också fått sommarjobb inom kommunen också vilket jag är jätte glad över, det lönade sig visst att skicka in det dära pappret. Så jag ska jobba i kanske fyra veckor sammanlagt. Men vet inte vart jag ska få jobba än det får jag reda på snart.

Men måste göra klart det sista i skriv uppgiften nu.

Kattskiten

Tur att ni inte kan höra hur mycket och högt min katt jamar just nu, och det är inte för att hon är sjuk eller något utan hon vill bara ha uppmärksamhet. Kan bli riktigt galen på henne ibland och är väldigt säker på att jag inte är den enda som kan bli det.

Nu har hon jamat oavbrutet i nästan två timmar, kattskiten.


Nya godingar

Mina nya ansiktsprudukter, får se om dom funkar bra.


Wasa

Ett jätte gott mellanmål


Hantverkarna

Då är man hemma ifrån skolan igen då, det har varit ännu en bra dag även om nya skol uppgifter nu börjar att ramla in.

Men har ni sätt hur fint väder det är ute nu eller? funderar på att sätta mig på terrasen och sola lite innan dom andra kommer hem och vi ska göra oss klara inför teatern. Det var föresten Hantverkarna som vi skulle gå och titta på. Så vi får hoppas att den är bra för annars kommer det att kännas som om jag har slösat bort en hel kväll på något onödigt.

Ska kanske gå och ta en spruta imot fästingar sen också, för se om jag vågar.

Natti

Är nästan klar med två stycken av mina skriv uppgifter till skolan nu, det är så himla skönt att slippa stressa och veta att man ligger före i planeringen så att man inte behöver jobba som en dåre. Men jag får skriva lite imorgon också för hinner antaglien intre skriva så mycket på onsdag. Ska ju på släkt middag då, och imorgon så blir det teater med familjen. Vet inte vilken det var men dom säger att den ska vara bra så jag får väl följa med då, så slipper jag sitta hemma och plugga.

Har tänkt att gå och lägga mig tidigt så att jag är uttvilad imorgon, ska kanske läsa lite först om jag känner för det.

En jätte bra låt föresten som ni kan söka på youtube, world behind my wall tokio hotel piano


Kunnde visst inte hämta kavajen

Har varit nere i centrum och handlat lite bröd så att jag slipper att äta det dära torra brödet till frukost imorgon, är så himla trött på det.

Innan jag kom hem idag så tog jag en sväng förbi kemtvätten också för att hämta min kavaj, och jag hade för mig att min mamma redan hade betalat för det då när vi hade lämnat den. Men när jag kommer dit så säger dom att jag inte alls har betalat, så det var bara att lämna kavajen där och säga att jag kommer en annan dag. Eftersom jag inte hade några pengar på mig, men konstigt nog så har jag fortfarande för mig att min mamma redan har betalat för det. Så får helt enkelt ge kvittot till min mamma så att hon får hämta ut den, och om det nu är så att hon har betalat så får hon säga det till dom för det är inte något som jag orkar att diskutera.

Nu är det lite batteri på datorn så får ta och säga hej då här.

Blev ingen idol

För några dagar sen så skrev jag ju ayy jag skulle kidnappa iris och josefin till idol men jag glömde ju såklart av att det var denna helgen. Så tur för dom så får dom öva sina röster och förbereda sig i ett år till, för nästa år då smäller det. Så jag hoppas verkligen att ni kommer att vara berädda då.

Var en helt okej dag i skolan idag, inte så mycket nytt. Vi ska bara börja att arbeta med en ny tidsperiod i historian. Annars så saknade jag ju såklar josefin lite också men det viktigaste är ju att hon får vila så att hon blir frisk sen.

Josefin stakarn

Håller på att göra mig en liten kvällsmacka,mums säger jag. stakars josefin har blivit sjuk så jag hoppas att hon blir nättre snart, sknar henne ordentligt nu. Kan inte fatta att jag inte har träffat den tokiga tjejen som en hel vecka nu. Helt galet.

Kom hem för kanske 1 1/2 timma sen nu, så har inte hunnit så mycket mer än att packa upp, städa lite och så tog jag ett snabbt bad också. Men ska dra mig tillbaka till vilosoffan nu. 


Viktigt!

Idag så fyller jesper Christenssen 17 år, ett jätte stort grattis på födelsedagen till dig. Jag hoppas att du får en bra dag med mycket presenter och så får vi se senare vad du får ifrån mig och iris :D

Grattis!!

En bra start på dagen

Orkade inte skrivas något mer inlägg igår var helt upptagen av att bara njuta, kan säga att den ansiktsbehandlingen som jag gick på var jätte härlig. Det ända negativa var att den kändes alldeles för kort då den var klar efter 25 min. Men fick riktigt bra tips över vilka produkter jag kan använda för att min hy ska bli ennu bättre. Så var faktiskt nyss nere och köpte lite olika produkter + mineralpuder som ska vara bra för min hy. 

Det har verkligen varit en jätte bra början på denna dagen, så nu känns det som om jag kan orka med lite plugg utan att stressa så mycket. Min dag började då med med en god frukost buffé och sen efter det vattengympa vid nio-tiden. Det kanske inte låter så kul men över mina förväntningar så var det faktiskt jätte roligt och det kändes i både magen, benen och armarn att man tränade.

Efter mitt lilla träningspass så hade jag en timma då jag kunnde gör avad jag ville, så jag bestämde mig för att gå till rummet och packa ner alla grejer så att det var gjort. Så att jag inte skulle behöva tänka på det sen. Så var det sen äntligen dags för min Arommassage på 1 timma, och jag kan bara säga att det var jätte skönt. Man kännde sig verkligen avslappnad till 100%.

Bussen hem går kvart över tre tror jag det var, så under tiden så ska jag skriva lite på ett arbete i samhäll som bara ska vara på en sida. Så att jag kan bli klar med den snart, då den ska lämnas in på måndag.

Skriver antaglien mer sen, hej så länge

Packar upp

Håller på att packa upp mina kläder och alla andra saker just nu, igentligen så har vi redan varit här i ca tre timmar men vi fick inte rummet förenns nu. Så under tiden så har vi varit ute och promenerat lite och så har vi bokat tid för lite olika behandlingar. Tänkte bara att jag skulle skriva ett inlägg innan jag går ner till solariumet för att sola lite, sen funderar jag på att träna lite innan jag ska på ansiktsbehandlingen.

Träffade föresten en klasskompis också, lite roligt att hon också var här. Hade ingen aning om att hon också skulle hit, men hon kom hit igår så hon åkte då när jag nyss hade kommit.

Så då börjar jag bli klar med att packa upp så då får jag väl börja byta om för att gå och sola.



Sitter på Centralen

Så just nu sitter jag på centralen med mamma och väntar på bussen till Torp där vi ska byta till smögen, jag blev tvunget att gå upp klockan 06.00 idag. Men konstigt nog så var jag inte så jätte trött ändå, fast jag somna vid halv ett igår. Jagg höll på att titta på Batman begins tillsammans med brodern min, så var därför det blev lite sent.

Men ska iallafall bli skönt med spa nu i två dagar, något som jag verkligen behöver så att jag kan få vila upp mig lite. Det som är lite jobbigt bara är att mamma hela tiden tjatar och frågar om vad jag vill göra, vilket jag inte orkar tänka på nu utan vill ta det när vi kommer dit istället. Jag tycker inte om att planera för mycket i förtid utan gillar lite mer att ta det som det kommer.

Vilka ska till idol?...

Älskar att bara sitta ner och ta det lungt, sitter just nu i soffan och lyssnar på radio via boxen just nu spelas " in my head" av jason derulo så himla bra. Fast nu tog den tyvärr slut så vi får se vilken låt som är på tur och det var... owl city med "fireflies" också bra. Sitter här och sjunger, inte så himla snyggt direkt men på något konstigt sätt så är det alltid kul att sjunga för sig själv. Jo och appropå sjunga så vet jag två stycken som jag ska tvinga med till idol i år, inte för att jag ska sjunga såklart hade ju varit väldigt pinsamt men dom som jag har bestämt ska sjunga är...

Iris och Josefin!! så bara så att ni vet, ni ska dit varken ni vill eller inte. Vi kidnappar er! Så det är nog dags att ni börjar att öva  ;)


Bilder

Här är några bilder ifrån fotograferingen igår, tycker själv att dom blev helt okej faktiskt.






Inga hål!

Då var jag tillbaka ifrån tandläkaren och det gick väl bra det, jag hade inga hål men däremot lite tandsten så jag fick en ny tid till vecka 20 för att komma och ta bort det. Fattar inte riktigt varför dom inte gjorde det med engång. Efter mitt lila besök hos tandläkern så gick jag till ICA för att handla middagen till idag, det blir att göra egen idag då mamma och pappa skulle komma hem sent. Tror att dom skulle äta midddag och titta på Magnus Ugla.

Måste ju börja packa lite till spa:t också så det får jag göra lite senare så att det inte blir för stressigt senare, en annan lite  viktigare grej är att jag måste börja avsluta min uppsats och det är också något som jag kan ta och göra idag. Så det är något som jag får börja göra vid tolv tiden tror jag, men tills dess så ska jag bara ta det lungt och slappa lite.

Tandläkaren

Jaha då var det  dags för tandläkaren då, tycker att det är lite iriterande att jag har en tid nu klockan halv 8 på morgonen när det är lov. Men vad ska man göra, det är bara att stiga upp och hoppas på att allt går bra och att jag inte har några hål.

Det var jätte kul på modell lab igår föresten, när jag kommer hem ska jag ladda upp mina favorit bilder så att ni får se hur dom ser ut. Jag kunnde ju inte skriva något mer inlägg igår för vi kom hem vid halv tolv tiden. Men nu måste jag börja gå till tandläkaren så jag inte kommer försent.

Sötaste någonsin

Detta är det absolut gulligaste jag någonsin har sätt, det är en 4-årig dansare ifrån kina. Ni måste se detta!

http://www.youtube.com/watch?v=OJQkQOkoz7Y&feature=related 

Modell lab + lägenheter

Så nu har jag valt lite olika kläder som jag ska ta med till fotaograferingen idag, dom ville att vi skulle ha med lite olika klädesplagg. För idag ska ju jag och mamma gå till ett ställe som heter modell lab för att blr sminkade och plåtde. Det var faktiskt min mamma som kom med förslaget för några dagar sen som jag såklart nappade direkt på. Det är ju alltid kul att bli lite extra ompysslad.

Så jag ska åka in till stan vid fyra tiden så ska vi äta lite innan vi går till studion. Det som är lite tråkigt medc detta bara är att vi missar tre stcken lägenhets visningar, som pappa får gå på ensam istället så får han förklara för oss hur lägenheterna ser ut och så tar han säkert me disg lite ritningar också, så. det ska nog gå bra. 

Men ska ta och äta lite sallad nu, mumsigt.


Gårdagen

Kom hem ifrån iris för någon timma sedan, sedan dess så hra jag lyssnat på musik den största delen av tiden och nyss så började jag också skriva lite på ett skolarbete.

Jesper kom tyvärr inte och joinade oss igår kväll för han var för trött så istället så pratade vi med honom någon timma via teleon, vilket såklart alltid är lika trevligt och kul. Annars så pratade jag och irir lite om allt möjligt och tittade vi på den norska filmen " bara bea" som också alltid är lika rolig. Men iris var så trött så att hon somna i mitten av filmen xD men sen så vaknade hon igen när filmen var slut, så jag tror att vi somnade vid tre tiden på natten någongång. Inte så konstigt att jag har varit så trött idag då alltså.

Igår vra jag ju i stan med mamma, vi shoppade aldrig för vi orkade inte så istället gick vi och åt lite och så fick jag passa på att lämna in min kavaj på kemtvätten också. Så det var ju bra.

Tisdag morgon

Gick upp lite över tio tiden idag, och sedan dess har jag gått runt och tagit det lite lungt bara. Men ska börja att plugga och skriva på mitt samhälls arbete nu så att jag inte hamnar efter och blir stresad senare. Vid fyra tiden ska jag åka in till stan för att lämna tillbaks en bok till bibloteket, sen blit det att möta upp mamma för att shoppa lite och fylla på mitt busskort med pengar.

Måste börja skriva nu, vi ses sen.


Nya skorna


Här är dom nya skorna som jag köpte igår.


Väntar på mamma

Det var visst inte idag som jag skulle sova hos iris utan imorgon, skönt på ett sätt för då slipper jag att stressa hem idag. Men måste också åka in till stan imorgon för att lämna tillbaks en bok till stadsbibloteket, det får jag inte glömma.

Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma tillbaks ifrån promenaden så att mamma kan hjälpa mig lite med en grej, men ska ta något att äta nu under tiden som jag väntar. Vi har ju fortfarande jätte mycket påskmat kvar ifrån lördagen.


En härlig morgon

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag pågrund av att solen lyste upp hela mitt rum, för jag lyckades på något sätt dra ner hela rullgardinen igår kväll och så fick jag inte upp den igen, typiskt mig. Men har ätit lite frukost och nu har jag dragit ner datorn till matsalen för att leta efter lite fakta till en uppsats i samhäll. Bara för att det är lov så betyder det inte att jag ska slappa hela tiden, nej här kommer det bli att plugga en del. Får slappna av ordentligt när jag kommer till spa:t, kommer att bli så himla skönt.

Nu får jag allt ta och börja skriva så att jag får gjort något idag innan jag kommer hem och går till iris, som jag och jesper ska sova hos idag. Kommer bli jätte kul att äntligen få träffa dom igen.

Upptaderar sen
/ kram

Promenad med hunden

Kom nyss in ifrån en liten promenad med min morfars härliga blandras Ludde, en jätte fin och stor hund som är jätte snäll att handskas med. Innan min och luddes härliga promenad så åt vi Britts jätte goda mat som innehåller kyckling och ris, om det finns något jag älskar så är det verkligens hennes kyckling. Så himla god så att den smälter i munnen, har gillat den ifrån första gången jag åt den och det var väll när jag var i tre års åldern.

Men nu är det fika också och mamma roppar så får ta och dra mig till bordet och se om jag orkar få ner något mer i magen.

Handlat lite i småstaden Lysekil

Just nu sitter jag och mormor i bilen och väntar på att resten av familjen också ska komma så stt vi kan åka till morfar och Britt. Har faktiskt köpt lite grejer nu när jag har varit här i lysekil, vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Men har iallafall köp två böcker en som handlar om Ceasar och en som handlar om forntida Egypten, alltså två bra och intressanta böcker så jag har något att läsa.

Sen gick vi in en liten stund och tittade på skor och jag köpte ett par vita högklackade med remmar, jag kan visa ett foto imorgon då jag får tillgång till min kamera sladd igen. Eftersom det är lite svårt för er att se hur dom ser ut, då det antaglien finns tusentals liknande skor.

Men nu hoppas jag att dom kommer snart så att vi kan åka, uppdaterar sen igen.

Glad påsk! (i efterhand)

Ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår men det var folk hos oss hela dagen eftersom vi firade påsken, som vi brukar fira riktigt ordentligt. Halva släkten var ju nästan här och åt påskmat och lite annat, igår så läste jag också ut Kleopatra bokerna för fjärde gången, riktigt bra är dom vet inte riktigt varför jag läser dom när jag kan dom utantill. Men det är ju alltid kul med lite läsning.

Idag har vi bestämt oss för at åka in till Lysekil och gå runt och titta lite där i några timmar, mamma ville gå på någon konstutställning men om hon gör det tror jag nästan att vi andra går och fikar så länge, eftersom det bara är hon som är intresserad av tavlor i denna familjen. Sen vid 5-tiden åker vi till morfar och Britt för att fira min morfars födelsedag som var den 1 April så grattis i efterskott till honom! Så blir det antaglien något mini påsk firande med dom också.

Funderar på att gå ut lite nu eftersom det är så fint väder... 



Händer inte mycket alls...

Just nu händer det inte så mycket, sitter mest och tar det lungt och kollar runt lite på internet. Vi har ett par kompisar ifrån stockholm här just nu som vi brukar träffa några gånger om året, så vi har nyss ätit lite och nu sitter dom och spelar spel. Men finns inte så mycket att skriva just nu faktiskt, så ska nog läsa klart en novell som josefin har skrivit.

Din Sko

Här är lite snygga skor jag har hittat på Din Sko:s hemsida, inte direkt dyrt heller dess skor kostar omkring 500 kr. Så funderar på att åka dit någan dag och handla lite, för läste nu någonstans att skorna på backaplan var i jätte dålig kvalité...

Sandalette

Sandalette
Pumps






Första dagen på lovet

Äntligen är det lov så skönt så et inte är sant och alla prov är avklarade, bara några skriv uppgifter som jag får göra nu på lovet men det gör faktiskt inte så mycket. En sålänge är inte hela veckan planerad men på torsdag så ska jag och mamma åka till ett ställe som heter modell labb, för att bli sminkade och fotograferade, kommer säkert att bli riktigt kul och skönt att bli lite uppassad också. Sen på lördag åker vi ju till smögen för att vara på spa där i två dagar, ännu en sak att se fram emot då man också får bli riktigt ompysslad och uppassad.

Ska kanske åka till backaplan med josefin också och gå på sko-outlett, känner att jag vill ha två par nya skor även om jag fortfarande har några par hemma som jag inte har gått i än. Men det är ju alltid kul att ha mycket skor nu till sommaren, ja sommaren som är så himla efterlängtad nu.

Hemma i göteborg så ska jesper och iris ha sleep-over utan mig, eftersom jag är uppe i fritidshuset nu för att vi ska fira påsk och min morfars födelsedag här. Längesen jag träffade honom och Britt faktiskt så saknar dom lite. Men sammtidigt skulle det såklart vara kul att vara hemma med jesper och iris men det får bli en annan gång hara felt enkelt. Har pratat lite med jesper om vad vi ska göra nu på lovet, och vi har funderat på att åka in till stan någon dag när det är varmt och ta en glass och bara njuta av lovet, hoppas det blir av. Tyvärr åker irisen på onsdag, kommer att sakna henne.

Men för att det är lov så kan det inte bara vara nöjen, måste ju plugga lite och framför allt skriva på mina uppgifter. Fast det får jag börja med på måndag isåfall ska bara ta det lungt och njuta nu.

RSS 2.0