Sommaren är här!

Har ni sätt vilket härligt väder det är ute nu? har suttit ute i någon timma och solat. hade igentligen tänkt att gå ut och gå lite nu också men tyvärr fanns det ingen som kunde följa med mig så det slutade med att jag struntade i det. På fredag är det då dags för nationella i matte igen, hade ju del 1 förra onsdagen tror jag det var så det är ju faktiskt en vecka sen när jag tänker efter. Men på fredag är det dags igen och jag hoppas verkligen att det går bra så att jag går ett Godkänt åtminstånde. I vanliga fall hade jag inte varit nöjd med ett Godkänt men när det gäller matte så satsar jag faktiskt inte högre. Är inte så jätte bra på matte om vi ska säga så.

Men har nu skaffat mig Twitter också så ni som känner för det kan ju följa mig där också. Stör mig bara på att det är så mycket folk där hela tiden. Det har säkert varit fyra gånger idag som sidan har hackat upp sig bara på grund av att det är för mycket folk inne samtidigt.

Men nu i veckan har jag faktiskt inte så mycket att göra nu när jag tänker efter, bara att plugga inför nationella då, eller bara och bara. Sen så ska jag till tandläkaren lite efter sju på morgonen imon också. Sen blir det att åka in till stan och möta upp Josefin och träna lite innan skolan. Ska bli jätte härligt tycker jag.  

Pappersloppa

ska börja åka in till skolan om en timma tror jag. Idag händer det nog inte så jätte mycket vi ska ha en lite redovisning då vi ska försöka att förklara något, så jag ska förklara hur man gör en pappersloppa. Vet inte om Josefin har kommit på något, vi försökte komma på lite grejer igår. Men det är så skit svårt att komma på något som man ska förklara, hoppas iallafall att hon har kommit på något annars får vi tänka ut något snabbt nu innan skolan.


Varm och härlig dag

Hemma ifrån en härlig dag i skolan, ska börja med och be om ursäkt för dålig upptatering. Men har inte riktigt haft den här orken att blogga men det ska vi försöka att andra på.

Dagen började med ett muntligt test i tyskan som jag inte kan påstå gick sådär jätte bra. Men det glömdes snabbt bort då jag stack iväg med Josefin och tog en god matbit på Rosa Pantern, där det fick bli en tacotallrik. Efter det kunde vi såklart inte låta bli att smita in på pressbyrån för att köpa oss varsin glass oxkså som vi åt på Göteplatsen. Kan säga att det har varit ett jätte härligt väder ute idag så jag har försökt att vara ute så mycket som möjligt.

Så hade vi ju matte och svenska sen också, på matten så håll vi på att förbereda oss för fullt inför de nationella proven. Som jag hoppas kommer gå bra. svenska lektionen tyckte jag kändes lite onödig, vi övade oss på att tala inför klassen vilket såklart är väldigt bra och viktigt att kunna eftersom vi snart ska hålla tal. Men själva lektionen kändes bara allmänt onödig, fast det såklart var väldigt roligt.

Förlåt gustav för att jag tog stolen som stog bredvid dig ;)

Josefin är antaglien på väg till en fotbolls match som hon skulle se tillsammans med familjen på Ullevi tror jag det var, så vi får hoppas att hennes lag vinner så det inte kommer en sur Josefin till skolan imon. Man vet ju aldrig vad som kan hända då.

RSS 2.0