Nytt kapitel

Känner att jag bara vill lämna vissa saker bakom mig och börja om, vilket tyvärr inte alltid är lätt men jag få ge det ett försök. Jag vill glömma dom som jag har haft svårt att komma över och så vill jag börja på en ny sida med dem som jag länge har varit intresserad av. Sen känner jag att det bara får bära eller brista, liksom var är det värsta som kan hända? När jag tänker efter är det värsta faktiskt inte så hämskt.

Så jag ger här ett löfte till mig själv, under nästa helg och framåt så ska jag följa mitt hjärta och inte strunta i saker som jag annars skjuter på bara för att jag inte alltid vill veta vad som händer om jag låter det hända. Det är helt enkelt sådant som man får ta reda på, och blir det bra så blir det bra, och blir det dåligt så blir det dåligt.

Börjar äntligen jobba

Om en vecka, så jag har fortfarande en vecka ledigt där jag bara ska njuta och göra det jag tycker om. Men sen är det dags att jobba i fem veckor. Man kanske tycker att det är lite konstigt att jag länktar efter att börja jobba, men då har man ju ett fast schema så att man vet vad som händer under dagen vilket passar mig perfekt. Är inte direkt den typen som tycker om att bara ta det lungt hela tiden, några dagar går väl bra men sen vill jag att det ska hända något så därför ska det bli skönt att börja jobba lite.

Efter att jag har jobbat kommer ju min farbror, hans fru och mina kusiner till sverige och då kommer det säkert hända saker i princip varje dag, vilket också är något som jag såklart ser fram emot.

Sen får man alltid se vad som händer... 

Olika tankar

Hur ska man sammanfatta sommaren så här långt? Det är en svår uppgift, den har varit väldigt lugn och behaglig samtidigt som många olika tankar har snurrat runt i huvudet. Som olika val man har gjort, varför det blir på ett visst sätt och så undrar man ju såklart alltid hur det hade varit om man hade gjort något annorlunnda. Vilket man tyvärr inte kan få reda på eller vem vet det kanske är en bra grej. De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på saker som dessa men jag antar att det är något man aldrig kan få reda på, jag har också tänkt väldigt mycket på framtida val som man kommer bli tvungen att göra och hur dem kommer att påverka än.

Men nästa vecka åker jag upp till huset med mina käraste kompisar och då kanske några saker kommer att bli lite klarare. Fast när jag tänker efter så orkar jag inte bry mig för mycket om det som snurrar i mitt huvud, jag vill bara vara där med mina kompisar. Prata, umgås och bara ha så kul som jag kan...

RSS 2.0