Dagen innan lovet

Precis som igår så är det plugg som gäller idag, tycker att jag börjar bli klar med tyskan nu så kollar igenom matten nu igen istället. Idag har jag haft redovisning i historia, jag tror att det gick bra och att jag fick med det viktigaste, resten kan ju min lärare läsa om i min uppsats.

Längtar otroligt mycket till spa:t nu så att jag äntligen kan få en chans att slappna av ordentligt vilket jag inte har gjort på ett bra tag. Så det var verkligen ett perfekt tillfälle att min mamma kom med detta nu. Väldigt uppskattat. Får fortsätta plugga nu, så att jag kan ta det lungt sen.

En liten plugg dag

Har hållit på och pluggat tyska nu ett tag så ska kolla igenom matten lite också, måste ju förbereda mig inför proven på torsdag. Men gud vad skönt det ska bli då när torsdagen äntligen är över och det är påsklov. Väldigt efterlängtat måste jag säga, ska bli så skönt att få slappna av lite mer i en hel vecka så det inte är sant. För ta och vila upp mig ordentligt på spa:t. Men bara två dagar kvar till lovet nu, men tills dess får jag förbereda mig till proven.

ska ta och slappa lite i en halvtimme eller något nu, och sen blir det att plugga igen.

Dålig uppdatering

åkte bara in till skolan för att lämna mitt arbete idag, sen efter det så åkte josefin och jag och tränade eftersom vi inte hade några mer lektioner idag. Vi var väl på gymet i en timma eller så och sen stack vi och åt kina mat. Nu här hemma så har jag suttid och läst klart min bok så att josefin kan få låna den imorgon, så börjar jag antaglien att läsa bok två nu ikväll.

Varför jag inte har uppdaterat så mycket nu det senaste är för att jag har varit och fortfarande är så himla trött och det kommer antaglien fortsätta att vara såhär hela veckan. Så skriver jag mer under lovet istället. Men nu är det dock dags för mig att plugga har ju två prov på torsdag, så lycka till säger vi till mig.

Kom nyss hem efter att ha kollat på lägenhet

Idag åkte vi hemifrån vi halv tolv för att gå på visning (vi har funderat på att flytta ett tag nu) vi tittade på en 3:a och en 4:a. Men om vi köper en lägenhet så kommer det att bli en 3:a eftersom min bror ska flytta hemifrån snart och då kommer vi inte att ha användning flr en 4:a. Den var iallafall jätte fin, det låg i ett helt nytt område bara ca 5 m ifrån havet. Lägenheten som vi är mest intresserad av är inte klar förens om nästa år så det ända vi kan kolla på där är ritningarna som ser väldigt bra ut. Men vi var inne och kollade i en liknande lägenhet som var jätte fin men dock inte riktigt det vi ville ha.

För tillfället så håller jag på att skriva det sista på uppsatsen, ska bara göra klart det sista nu och sen ska mamma och pappa läsa igenom det för att lete efter fel eller saker som man kan skriva bättre. Så det är bäst att jag fortsätter nu så att det blir så bra som möjligt.

Dagen i korthet

Kom nyss hem och är så himla trött trots att klockan inte är så mycket, var ju och bowlade med några vänner vilket var väldigt kul trots att jag kom bland dom tre sista. Efter bowlingen så gick vi och käkade, och jag tror nästan att vi satt där i över två timmar och bara pratade, väldigt trevligt och roligt var det.

Detta blir sista inlägget idag även om jag inte har skrivit så mycket, ska titta på män som hatar kvinnor nu och sen blir det att fortsätta läsa i boken. Går inte att sluta när man väl har börjat, men nu börjar programet så ska dra mig till soffan.

idag blir det bowling

Som rubriker lyder så blir det bowling med vänner idag, riktigt många skulle vi bli, tror att det skulle komma cirka 13 personer. Men det är alltid kul när det är många enligt mig även om man tyvärr inte hinner prata så mycket med alla då. Jesper kommer över vid 15.00-tiden så att vi kan slå följe, känns som arr jag inte har träffat mina kära vänner på flera veckor så det ska bli riktigt kul att äntligen få träffa dom igen.

Annars så har jag städat lite idag och nu har jag tänkt att sätta mig ner och läsa lite, har man en bra bok så är det något som alltid uppskattas. Läser just nu Kleopatra nilens dotter för tredje gången tror jag det är, men den är ju så himla bra. Har redan läst mer än hälften fast jag började i förrgår, men jag har den där förmågan att kunna läsa riktigt snabbt och komma ihåg i princip allting.

Skriver något mer inlägg senare, kram sålänge 


pappsen

Ibland kan man faktiskt inte låta bli att tycka om min pappa, som igår tillexempel så var jag på sånt himla sjukt dåligt humör men sen så började vi prata lite om skolan och jag kom in på att jag hade fått reda på vad jag låg på för betyg i två ämnen.  Det jag hade var då VG i historia och svenska vilket jag själv inte tyckte var en sådan stor grej eftersom jag satsar på MVG, men iallafall när jag sa det så gick min pappa helt plötsligt iväg för att senare komma tillbaka och ge mig två hundra kronor, Blev på lite bättre humör då iallafall. För det är nämligen så att min pappa alltid brukar ge mig något då när jag får mina slutbetyg, i nian så fick jag tillexempel en ny laptop och guldpass till liseberg. just därför blev jag lite förvånad att han gav mig något nu även om det inte var så mycket eftersom det bara var mittermins betyg och inte slutbetyg.

¤/¤ pappas flicka ¤/¤


sommar regn

Idag när skolan var slut och man gick ut ur skolbyggnaden så kännde jag en doft som jag inte har kännt på väldigt länge. Lukten av sommar regn, vet om att alla har känt lukten någongång och ni måste väll hålla med om att det inte finns någon mer uppfriskande lukt en just sommar regn. Kan inte sätta fingret på vad det är som gör att det luktar så himla gott men något är det.

Nu ska jag äta lite, sen bär det av ner till centrum för att köpa godis.

Dagens outflit

såhär har jag sätt ut på tema dagen (rock) inte märkvärdigt direkt och vet inte om det blev direkt rockigt, men det skulle bara bli konstigt om jag gjorde det överdrivet så det fick bli såhär.
Lyckades inte ta någon bra bild på ansiktet så fick hoppa över det.


Svenska

Sitter just nu i skolan och har svenska, vi ska skriva på våran uppgift så jag har skrivit ner lite för och mot argument om mitt ämne och sen är det bara att börja skriva. Josefin har ingen aningt om vad hon ska göra eftersom hon redan har skrivit klart nästan allt, den skit ungen. Så just nu sitter hon och är allmänt utråkad och rastlös.

Nästa lektion är det historia så då ska jag också skriva på ett arbete. Föresten så är det faktiskt en del som har har klätt sig rockigt idag, synd att jag inte tog med kameran så jag kunnde ta kort. Har ju såklart mobilen men vet inte vart sladden till den är någonstans.

Nu ska jag börja skriva lite, har ju jätte många idéer i mitt huvud så igentligen är det bara att sätta igång. När jag komer hem ska jag ladda upp bilderna på hur jag har sätt ut idag.

Till skolan

Hinner inte lägga ut bilder på hur jag ser ut nu för batteriet till kameren tog såklart slut, så jag får göra det när jag kommer hem helt enkelt.
Men nu så ska jag börja göra mig färdig för att ta mig till skolan, ska bara ladda datorn lite eftersom jag kommer att behöva den på svenskan och historian idag. Hinner inte skriva mer nu faktiskt så vi ses sen.

Tema rock

Idag är det då fredag igen, vilket ibland betyder en ny tema dag i skolan och denna fredagen är det rock. Så försöker just nu att komma på vad jag ska ha på mig och ensålänge har jag kommit på rött läppstift... Tja då ser ni hur bra det går, men har som tur är fortfarande ungefär 3 timmar på mig innan jag ska lämna hemmet så allt löser sig säkert. Jag vill bara inte att det ska bli överdrivet, så jag tar och satsar på en enkel lite rockigare stil med mörkare kläder och mer markerat smink.

När jag äntligen får fram något bra resultat som jag är nöjd med så ska jag lada upp lite bilder.

God Morgon solstrålar!

Har vaknat efter en jätte härlig sömn där jag fick sova länge, är så nyfiken på vad jag har drömt inatt eftersom jag bara kan komma ihåg att det var roligt. Men även om jag hade kommit ihåg det så skulle säkert ingen fatta något endå eftersom det brukar vara så med drömmar att man bara förstår dom själv, konstigt.
Sitter just nu i soffan i vardagsrummet och bara tar det lungt igentligen, ingen tv på eller någonting. Men ska göra lite frukost till mig snart, frokost är verkligen den goaste måltiden. Det är det som man alltid längtar efter då när man går och lägger sig på kvällen, för att sen stiga upp för att äta frukost. Ni vet antaglien om att min frukost brukar bestå av mackor men det är ju så himla gott, men nu finns det inget gott bröd kvar här hemma så ska ta lite fil och müsli istället.


Ska ta ett bad

Nu har jag skrivit lite på uppsatsen och jag känner att jag nu äntligen börjar bli klar, så behöver inta stressa lika mycket nu. Men bara för det ska jag absolut inte börja vila, det gör jag först när alla arbeten är färdiga och jag känner att jag är nöjd och har gjort mitt absolut bästa.

Men nu så ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad för att få slappna av lite denna kvällen, efter allt som har hänt idag. Kanske skriver något mer inlägg sen innan jag går och lägger mig under täcket, vi får se.

Härlig dag, nytt arbete

vet inte hur jag ska beskriva denna dagen faktiskt, men på ett sätt har den såklar varit jätte bra för att jag äntligen har fått komma tillbaka till skolan. Hadde saknat allihopa. Sen var det ju bara lite tråkigt att jag och josefin har fått lite problem som jag faktiskt inte riktigt vet hur vi ska lösa. Men jag hoppas att det kommer att gå bra tillslut.

Vi har som jag tidigare nämt fått en ny skriv uppgift som ska vara klar efter påsklovet, den ska dock bara vara på en sida så det kommer nog att gå bra. Det som vi ska skriva om är ett debatt ämne och jag har valt att skriva om man ska få göra abort eller inte, fast jag ska då rikta in mig på det internationella området och inte bara i Sverige.

Spa med mamsen

Nu har mamma bokat en spa helg till mig och henne som är under påsklovet, vi ska vara på något ställe i smögen. Låter riktigt härligt tycker jag, så att jag äntligen kan få åka bort för att bara ta det lungt och slappna av. Vi ska visst vara på bussen som tar oss till spa:t vid 8-tiden på morgonen så det blir att gå upp tidigt den dagen, men när säker på att det blir helt och hållet värt det.

Behandlingarna som jag har tänkt att ta är ansiktsbehandling bas som innebär att jag kommer att få ansiktsmassage, ansiktsmask och en rengöring ( 25 min). Sen ska jag också ha en Arommassage och i den ingår en helkroppsmassage med olika oljor i 55 min. Maten som ingår är frukost, brunch och tre rätters middag.

Eftersom jag bara betalar för en behandling så kostar det för mig 525 kr men annars så skulle det ha kostat 2125 kr, men eftersom min mamma är så snäll så betalar hon det. Så tack tack! säger jag.
Helt perfekt att vi åker då när det har varit mycket i skolan, så jag kan ta det lungt ordentligt. Längtar jätte mycket, det ska bli så himla skönt.




Vita drömmar

Jag bara älskar vita klänningar jag vet inte varför jag just dras till dom, det kanske beror på att sommaren närmar sig och att jag bara älskar att bära vit på sommaren. Kända att jag bara var tvungen att skriva lit eom min kärlek till dessa vita skönheter. Längtar otroligt mycket till sommaren, specielt nu när man ser att snön äntligen börjar att smälta bort. Det är just då som jag kommer att kunna ha på mig mina vita klänningar, som jag längtar så mycket till att få köpa, och allt mer som sommaren närmar sig desto mer klänningar kommer det in i affärerna.

Annars finns det ju internet shopping, vet ni några bra sidor där ni brukar hitta fina plagg?



Det är morgon och jag mår bra

Mår mycket bättre idag, är bara lite snurrig fortfarande vilket antaglien beror på att jag inte har ätit så mycket men antaglien kommer jag att vara helt återställd imorgon. Finns inte så jätte mycket att göra nu faktiskt, men det brukar det ju aldrig finnas något kul att göra när man inte mår riktigt bra.

Ska ta och skriva lite på analys delen i historian så att jag kan bli klar med uppsatsen någon gång, då är det ju en sak mindre att behöva göra. Måste också kolla lite mer på tyskan men tycker att jag kan gloserna hyvsat bra nu faktiskt. Har ju ca 10 timmar på mig att jobba idag om det nu är det jag skulle behöva, men tror att det skulle räcka med cirka 4 timmar faktiskt. Men antaglien tar man ju lite pauser imellan åt.

Saknar skolan så otroligt mycket just nu, är verkligen jätte trött på att bara ligga hemma och läsa via sms vad det är som händer i skolan. Utan att vara där själv, fast på ett sätt kan det ju vara skönt att inte vara där (ni som får veta vad jag menar vet om det).

Tråk

Vet inte riktigt vad som händer nu faktiskt, det är bara bråk och folk som inte litar på varandra. Kan inte säga så myc.ket om det då det är väldigt privat, men som jag brukar säga "man får se vad som händer i framtiden"

Tja det händer som sagt inte så mycket här, har mest tråkigt och längtar så himla mycket till torsdagen då jag kan komma tillbaka till skolan, och slipper att sitta ensam hemma och ha tråkigt. Får väll ta och hitta på något, så det blir lite roligare 

En dag till

Blir tvungen att stanna hemma en dag till för att vila upp mig, missar inget viktigt imorgon endå då vi bara har gympa och sedan tema dag. Så imorgon blir det att vila ordentligt så att jag orkar med skolan på Torsdag och allt annat som väntar när jag kommer dit... herregud.

Men något posetivt är att jag imorgon kommer att ha extra tid på mig för att skriva på historia uppsatsen, ni som undrar varför jag inte skriver något på samhällen så är det för att den har blivit uppskjuten till veckan efter. Vilket jag tycker är väldigt skönt, så att jag inte behöver stressa så mycket.

Ska ta och göra lite mat till mig så att jag får i mig något att äta, har inte ätit på två dagar nu. Men antar att det blir så när man är sjuk och inte har någon mat lust.

Hemlighet

Det finns en person jag tänker på varje dag, du gör mig glad och får mig att känna mig speciel. En sålänge är du min hemlighet, men i framtiden. Tja vem vet.


Lite bättre idag

Mår lite bätre idag så hoppas att jag kan komma tillbaka till skolan imorgon så att allt blir som "vanligt". Ska skriva lite på historia uppsatsen sen så at jag inte hamnar efter, så har jag lite tyska glosor som jag måste titta på också. Har inte så mycket intressant att skriva då det just nu inte händer så mycket roligt, men det ändras nog med engång som jag blir ordentlligt frisk.

Har iallafal lyckats vara uppe 5 min idag xD

SJUK

Anledningen tilll att jag inte har bloggat något är för att jag igår helt plötsligt blev sjuk, så har inte sovit något sen klockan 11 igår kväll. Så nästan ett helt dygn, så ni kan ju förstå hur piss jag mår nu. Har bara varit uppe ur sängen engång och det var för att stänga av alarmet.
Fick nyss reda på att vi har fått en till skriv uppgift, fattar inte hur jag ska orka skriva på de också, men det får gå. Men ska lägga mig och vila igen, kram på er.

Sista inlägget

Ska snart ta och hoppa ner i ett varmt bad, för att njuta av att bara ta det lite lungt. Sen ska jag städa i rummet lite (eller plocka undan rättare sagt). senare på kvällen så blir det säkert lite tv tittande innan jag kryper ner i sängen för att ha min skönhets sömn.

Kommer antaglien inte att blogga mer idag, så god natt på er så ses vi imorgon.

Kläder

Hittade jätte fina kläder på http://www.bubbelroom.se
skulle vara fint nu till sommaren.

Sisters Point Blue1VILA Moon Tunic
Acne  LinneRules by Mary Felicity Blouse
Friis & Co LucilleBubbleroom / H Smyckeset







Smörgås Monster

Kommer hem sent idag antaglien för vi är bjudna på middag klockan fem och antaglien så kommer vi att stanna där en stund. Har skrivit en sida på upsatsen nu så nu behöver jag bara skriva cirka tre stycken till, sen så kan jag börja med analysen som ska vara ungefär två sidor. Men vad sugen jag är på en macka, jag skulle helt seriöst kunna överleva på bara mackor jag är som ett smörgås monster, haha.

Planen för vad jag ska göra idag ser ut så här:

* Äta (smörgås!)
* Skriva en halv sida till
* göra mig redo för att åka hem igen
* Äta middag hos vänner till familjen
* Titta igenom tyska läxan
* 30 situps
* ligga 15 min på spikmattan (åå vad skönt)

Jo jag vet jag älskar att göra listor, även om det ibland kan vara över helt meningslösa saker.


Söndag

Nu har jag kollat klart på filmen om Columbus, Har skrivit lite anteckningar så ska ta och börja skriva lite mer på uppsatsen nu. Ska försöka skriva en sida idag. Nu har nyss min farfar och farmor kommit hit för att fika, så jag ska väl också ta någon kaka det är ju alltid gott ;)

Imorgon är det skola igen då fast jag börjar sent denna veckan så jag kommer hinna skriva lite på uppsatserna varje morgon.  Nu får jag återgå till skrivandet, ses senare.

Bubble Trouble

Har varit så himla trött nu på kvällen, har ingen anning om varför men blir konstigt nog alltid pigg när jag sätter mig vid datorn. Har hittat ett spel som jag har blivit beroende av (bubble trouble) så jag varnar er, prova det inte. Det gör så man kan sitta vid datorn i timmar och spela ett igentligen meningslöst spel, som man bara förlorar på hela tiden, tja jag gör det iallafall.

Men ska faktiskt ta och spela det lite nu, blev lite sugen...

Luktar mat

Nu så luktar det mat i hela huset, så börjar bli riktigt hungrig nu. Tror det var något Kött vi skulle äta, men vad det än är så liktar det väldigt gott. Nästan så att jag skulle vilja stoppa ner lukten i en burk för att kunna lukta på det när jag känner för det, haha. Jo här har man allt knasig fantasi, men skulle det inte vara härligt om man kunde göra så. Eller lägga något specielt minne i en burk så att man aldrig glömmer det, okej nu börjar jag bli lite galen va? Så är nog bäst att jag bara går och äter min mat.

Dåligt humör

Är så jävla förbannad, det känns som om jag kokar inuti fast man inte ser ett enda tecken på att jag är förbannad just nu.  Skulle gärna vilja skriva av mig lte, men jag varken vill eller kan berätta vad det är som gör mig så arg så jag får väll hålla det inom mig... just nu iallafall.

Något roligare att prata om är att jag nästan hela dagen har letat efter fakta till historia uppsatsen, låter kanske inte så roligt men när man älskar historia och har ett roligt ämne så är det faktiskt roligt väldigt kul och intressant. Har dock inte skrivit så jätte mycket, men det kommer ska kolla på en film som handlar om columbus liv/upptcäkter och då kommer jag säkert få jätte mycket idéer.

N.Grundsund (Lysekil)

Så nu är jag på fritidshuset då som ligger lite utanför Lysekil på något litet ställe som heter N.Grundsund, det är min gamelfarfar som har byggt huset och sen fick min farfar det och nu så köpte vi det för ca 5 år sedan. Vi köpte det för 1,1 miljon så man kan säga att vi fick väldigt mycket i rabbat, då det är värt mycket mer eftersom det bara ligger 100 meter ifrån havet åt nästan alla håll. Har tagit lite bilder inne och utanför huset som jag tänkte att ni kunnde få se.





Hallen och trappan till övervåningen, bredvid finns det en trappa till nedervåningen också.

Vardags rummet, på andra sidan är matsalen( orkade inte ta kort på allt)


Mitt rum, inte så personligt men jag älskar sängen.

Detta var några bilder då, tog inte kort på alla rum plus att jag hoppade över en våning. Tog bara på dom rummen som jag brukar vara mäst i.
 

God morgon!

God morgon på er, sitter vid köksbordet och ska börja äta på min frukost. Det blev en tidig frukost idag eftersom vi ska åka till fritidshuset nu om någon timma, och kan bara säga att det kommar att bli en riktig plugg helg med  mycket skrivande.
Synd nog så har min storebror blivit sjuk så han får stanna hemma, men det har han inget imot. Nä nu måste jag återgå till frukosten, puss på er.

Mina inköp

Här är det jag har handlat idag då, inte så mycket som sagt men alltid något.

* toppen är ifrån H&M
* väskan ifrån missay
* halsbandet och strumpbyxorna är ifrån Åhléns 


Hemma

Så har nu kommit hem efter att ha gått runt på stan i några timmar, kunnde inte köpa så mycket som jag hade tänkt eftersom jag visst inte hade så mycket pengar som jag trodde att jag hade. Men lite saker blev det iallafall, ni ska få se lite senare då jag laddar upplite bilder måste bara äta först.

Idag hade vi historia första lektionen och då han jag skriva en och en halv sida till på min uppsats, känndes väldigt bra. Sen så var det svenska då vi hade debbat, dåm min grupp representerade att man ska få göra vad man vill med sitt liv, t.ex att man ska få ta självmord om man vill utan att staten ska lägga sig i(kanske ett hemskt exempel) men det va iallafall den uppgiften vi fick. Men jag tycker allt att det gick ganska bra, läraren sa inte något specielt om det var någon som vann, men enligt mig och min grupp så var det såklart vi som vann ;)

Men nu ska jag äta, så lägger jag snart ut bilder på mina inköp.

Gårdagens Outflit

Detta är det som jag traskade runt med igår, kunnde inte ladda upp det då eftersom internet krånglade.



I bakrunden ser ni mitt ostädade rum.

Internet krånglar

Igår kväll så började internet att strula tror att det är något fel på bredbandet så pappa ska ringa Com Hem idag, var ett under att jag fick igång internet idag, jag provade ett antal gåner men det sket sig fast tillslut gick det. Bara det att internet är väldigt segt nu och att MSN inte funkar så tror inte att jag vågar stänga av internet nu, har ju jätte mycket fakta som jag måste leta upp till mina uppsatser. Håller föresten på att skriva lite på historian nu vilket går rätts så bra faktiskt, som tur är.

Men ni ska inte bli förvånade ifall jag inte upptaterar så mycket idag, det beror som sagt på om bredbandet är snäll imot mig eller inte.


Spikmatta

Något jag tycker alla borde prova är att lägga sig i 10-15 min på en spikmatta, det är så himla skönt och man blir så avslappnad.
Här är den spikmattan som jag har :)


Stalker

Nu har jag skrivit lite mer än en halv sida på samhällen iallafall, så då har jag iallafall en början som det blir lättare att jobba på sen. Ska kolla igenenom tyska glosorna några gånger nu och skriva ner dom några gånger så att jag lättere kommer igåg dom. Idag ska jag nog lägga mig tidigt så att jag är ordentligt pigg imårgon, och imon kommer jag också hem sent för jag har gympa på eftermiddagen, tror det var boxning vi skulle göra imårgon. Hoppas det går bra men det kommer det säkert att göra.

Asså det är någon man som har börjat stalka mig känns det som, han har ringt säkert 5 gånger på 1 timma nu och nu sista gången började han spela musik. Det lät som piano eller något, riktigt obehagligt faktiskt nästa gång han ringer ska jag ta och fråga vad fan det är han vill.

Hoppas det går bättre idag.

Har nyss kommit hem så nu ska jag plugga och skriva lite i samhällen, så jag hoppas det går bättre idag eftersom jag igår inte fick gjort något alls men det kan ju inte direkt gå dåligare så det borde ju gå bra. Håller på och funderar på om jag ska strunta i att plugga på tyska glosorna då dom faktiskt inte är så jätte viktiga men får försöka att titta lite på dom ikväll när jag får tid över.

Dagens Outflit

Så här har jag sätt ut idag, lite svårt att se eftersom bilden blev lite suddig men det får duga.

 

Nu på kvällen

Nepp ska ta och sätta mig framför tv:n ett tag, så får jag koncentrera mig på samhällen och tyskan ordentligt imon. Ska strunta i att träna imårgon och gå och leta efter lite information på stadsbibloteket innan jag beger mig till extra matten, så kommer antaglien hem vid ca halv 5 imårgon. 

Gud vad skönt imon börjar vi en timma senare så kan sova en extra timma. Har fått hem lite rabatter ifrån Åhléns idag så ska ta en lite shopping runda på fredag har jag tänkt. Nu blir det titta på tv och sen i säng, kram på er.  

Hmm

Jag har kommit fram till en sak det är nästan omöligt att hitta fakta om detta ämnet i samhällen, antligen är det jag som är stressad och skulle behöva mindfulness, eller så har jag svårt att fatta vad dom skriver. Men det är bara att fortsätta och tänka posetiva tankar. Men borde kanske ta en lite paus så jag inte blir galen.

Skriver skriver

Har skrivit en liten kladd om vad jag ska ha med på resultat delen i historia uppsatsen, så nu är planen att jag ska skriva så mycket jag kan om det i helgen och att jag ska skriva ca en halv sida nu innan helgen, men det borde gå. Nu ska jag börja leta fakta om den andra uppsatsen och börja skriva lite smått på den, sen får jag se om jag behöver gå till bibloteket imon med och låna någon ny bok om ämnet jag har i samälls uppsatsen, kom tillslut på en fråga efter lite hjälp av mamma och det är " vilka brott går direkt till domstol och vilka läggs ner".
Måste fortsätta leta fakta nu, ses.

Dagens Outflit

Så här såg jag ut idag då, väldigt enkelt orkade inte fixa så mycket



Sitter och planerar

Har tränat med Lisa idag, Josefin kunde inte för att hon skulle på ansiktsbehandling den lyxisen ;) Var dock inte på gymmet länge idag, bara en halvtimma för jag kännde att jag behövde hem och plugga men det är ju bättre än inget iallafall. Nu ska jag plugga lite tyska och sen blir det väll att leta fakta till uppsatserna som ska göras, får ta och ägna en timma åt varje ämne tror jag så det blir tre timmar.

Mindfulness

Idag på vår lektion i mental träning så kollade vi på en liten dokumentär om Mindfulness, som betyder att man ska tänka på nuet och koncentrera sig på olika saker som tillexempel sin andning. Men en sak som dom nämne i dokumentären som gjorde mig intresserad va att man ska börja tänka och fukusera på alla saker i sin omgivning mer. Som när man äter något att man bara ska tänka på det som man äter och inte på vad man ska göra efter att man har ätit (alltså tänka i nuet), för om man studerar det man ska äta ordentligt och luktar på det så upplever man känslan av att äta det på ett helt annat sätt och smakerna är mycket godare. Man ska liksom tänka att det man ska äta är någon man aldrig har sätt eller smakat på förut, som om det var något helt nytt.

Det vi gjorde idag var att vi skulle sitta och blunda och försöka kocentreara oss på alla ljud vi hörde, först inne i rummet, sen vad vi hörde utanför rummet. När man satt så och verkligen koncentrerade sig på alla ljud så hörde man allt mycket tydligare, man kunnde höra läraren som hade föreläsning på våningen ovanför och människor som promenerade utanför våran skola. Tyckte det va lite coolt faktiskt, brukar inte direkt koncentrera mig på alla ljud som man är van vid.

pile of grey stones with reflection

Något jag inte kan leva utan.

Vad kan det vara då, min Nueva läppsyl såklart, så fort jag glömmer den hemma så börjar jag tänka på det och mina läppar blir torra. En riktigt beroende alltså.


Tara och Ellos

Har ätit lite tacopaj nu var väldigt gott det, men har fortfarande inte kommit på någon fråga till uppsatsen i samhällen men ska fråga mamma och se om hon har något förslag eller annars så kommer jag väll snart på något. Sitter nu och tittar lite i mammas tidning Tara, man kan ju alltid hitta något som är värt att läsa. Hittade faktiskt några roliga sidor om Yoga övningar kanske ska prova det någon dag, vem vet. Här var det visst lite snygga accesoarer också alltid kul att titta på.

En Ellos tidning hittade jag också, hittade inte så mycket snyggt, men någon fin bikini och kläning fanns det.

Men ska läsa vidare, ses

En liten del klar

Så du har jas skrivit en sida på historia uppsatsen då är det bara cirka sju sidor kvar att skriva, men det ska nog gå finemang. Har suttit och läst i boken i en evighet känns det som, får ta och försöka skriva tre sidor till denna veckan hinner säkert skriva en del i hälgen när jag åker till fritids huset.
Men nu måste jag bara komma på en fråga till den andra upsatsen också, ska börja skriva lite på en tankekarta nu när jag tar mig något att äta. Är så himla hungrig, har inte ätit på cirka fem timmar så det är allt på tiden att jag gör det nu.

Just det måste plugga tyska också kom jag på, fast det räcker det faktiskt med om jag börjar imårgon så det är inte så bråttom.

En till uppsats...

Var på bibloteket en stund idag innan jag åkte hem ifrån stan för att låna en bok om Columbus som jag ska skriva om i en uppsats i historia. Hra varit jätte svårt att hitta fakta om just det jag ska skriva om, då jag har tänkt att rikta in mig lite mer på vad som hände efter hans första resa då han upptäckte Amerika.

Idag har vi också fått en till skriv uppgift som också ska lämnas in om två veckor, fast detta var i ämnet samhäll där vi ska skriva brott och lagar ( tror jag det var ) men har inte kommit på vad jag ska skriva om där än så får tänka på det idag så att jag kan börja skriva på onsdag.

Vi i omklädnings rummet

Idag när jag, lisa och josefin satt i omklädnings rummet till gymet så gjorde vi något som många andra antaglien tycker är väldigt konstigt. Men vi packade upp var sin liten kladdkaka som man köper på Hemköp och började smaska i oss, hahaha. Men aja vad gör man när man är sugen, men en grej vi gjorde bra iallafall var att äta det innan vi tränade så att vi kunnde förbränna dom kalorierna sen.

Sen var vi på gymmet i ca 1 1/2, lisa körde kondition och jag och josefin styrka. Imårgon blir det träning igen men då ska jag inte äta kladdkaka innan ;)


vilken väg?

Det kan vara jobbigt ibland när hjärtat inte riktigt vet om vilken väg man ska välja...


Alice in wonderland

Var ju på bio igår också med iris och några av hennse jätte trevliga klasskompisar och vi såg alice in wonderland som var en väldigt bra film med mycket humor, men faktiskt så tycker jag att filmen jag såg dagen innan var bättre. Det som var lite dåligt med alice in wonderland var att filmen kändes mycket kortare än vad den var, men om jag ska leka en sådan här film kritiker så skulle jag ge filmen tre stycken A A A.
Då kan jag ju också passa på att betygsätta remember me som får A A A A. Jag skulle nog bli en jätte bra kritiker inte sant ;)


"skräckfilmen"

Kom nyss hem ifrån joppey ponken, ska läsa på lite om ämnet till min uppsats men först blir det lite bus med katten.
Igår kollade vi på världens roligaste skräckfilm, det va visst den läskigaste filmen på 70-talet så vi tyckte ju inte direkt den var så skrämande, men shit vad rolig den var asså det va länge sen jag skrattade så mycket åt en film som jag gjorde igår. liksom det var träd som våldtog en tjej och andra jätte konstiga saker, jag förstår inte hur man inte skulle kunna skratta åt något så löjligt. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter, men det är ju något som jag kan ta reda på. 
Nu måste jag busa lite med katten, hon ser ut som en idiot när hon springer omkring här på golvet.




Katten när hon är lite lungnare och inte som en studsboll.

Musik!

Lyssar på musik, just nu är det Rihanna som låter i bakrunden.


Rihanna Rude Boy Mp3 Download N Ringtone with lyrics and video - Wikipedia

Morgon god morgon!

God morgon!

Sitter framför tv.n och äter frukost och kollar på teen mom, ska börja packa ner det nödvändiga jag behöver för att sova hos jesper. Jag , jesper och iris ska kolla på finalen av melodifestivalen, hoppas någon bra låt vinner nu asså.
Om några timmar ska jag ner och möta iris för att dra iväg till bion, men ska fortsätta att äta nu, ses sen.

Jätte bra film!

Kom nyss hem ifrån bion, har ju som sagt sätt remember me med en gammal klasskompis som det var jätte kul att få träffa igen. vi hade så himla mycket att prata om. Men som sagt filmen var verkligen jätte bra men lite sorlig, det va nästan så tårarna började rinna i slutet. Det är verkligen en film som jag rekomenderar och tycker att ni ska se, nu får vi bara hoppas att morgondagens film är lika bra.

Jag är verkligen is kall nu, kroppen har inte hunnit vänja sig vid värmen igen sen jag kom in ifrån kylan så mina fingrar är is kalla. Ska ta mig något varmt att dricka framför tv:n så jag blir varm igen.

Bio helg

Håller på att titta på THE VOICE och äter frukost, idag blir det bio med sandra då vi ska se på Remember me och imorgon blir det också bio fast då med iris och några klasskompisar till henne, tror att vi blir 7 stycken och du ska vi titta på Alice in wonderland.
Måste komma ihåg att ta ut pengar idag, ska ju betala sandra och iris för biobiljetterna sen måste jag också ladda på mobilen så att jag kan förnya mitt medlemskap i MUF, vi vill ju inte att det ska gå ut.

Nu ska jag gå och välja kläder och sminka mig, ses sen.

Hungrig

Ska göra lite mat till mig är hungrig som en varg här borta, men vi får se vad jag hittar på...



skulle vara så himla gott med sommar väder och en korv i handen nu.




Förnya medlemskapet

Skriver lite på en svenska uppgift som vi ska göra i skolan imorgon, vi ska skriva en uppsats om en bok på lektions tid. Så håller nu på att förbereda mig genom att skriva ett papper med lite olika punkter jag inte får glömma. Idag hade vi då kunskapskoll i matte, vet inte riktigt hur det gick men det känndes som att det gick bra, men med matte kan man aldrig veta. Även om det känns som att mana har gjort jätte bra ifrån sig så kan man få tillbaka ett svagt G eller IG, så med matte kan man aldrig veta. Men eftersom det bara var kunsskapskoll så hoppas jag bara på G så att jag får en fördel i det riktiga provet sen.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har varit i skolan såklart och jobbat lite nu när jag är hemma, sen har jag också pratat lite med en tjej ifrån MUF på telefon om att förnya mitt medlemskap. så får ta och springa ner till pressbyrån imon och köpa pengar till mobilen så att jag kan förnya medlemskapet.

Om du är intresserad av politik som jag kan du alltid gå in på MUF:s hemsida www.muf.se och titta lite, eller om du redan vet om att du är en Moderat och vill bli medlem men inte vet hur så skicka ett sms till muf medlem och till nummret 72 550

 

Snygga skor

Jätte snygga skor ifrån www.bubbleroom.se dom kostar 1199 kr med 13 cm klack, skulle vara skit snygga till sommaren.

Friis & Co Kamma


Attans!

Fan okså hemsidan funkade inte, då är det bara att plocka fram tyska boken.

Hemma igen

Har nyss kommit in i värmen, idag har jag haft samälls prov i skolan tycker att det gick bra om man tänker på att jag bara fick två dagar på mig att plugga. Så håppas på ett VG, MVG är nog för mycket begärt. Annars har jag fått börja leta efter fakta till en historia uppsats, min ska då handla om Christoffer Columbus ( vet inte om jag stavar hans namn rätt) har inte valt ett speciellt ämne en men funderar över det.

Idag blir det att plugga tyska och matte, och kunskapskoll i matte imorgon och läxförhör i tyska. Så hoppas att hemsidan funkar så jag kan öva på glosorna annars blir jag tvungen att öva genom boken vilken inte är lika lätt/kul.

Men skriver nog något mer senare, hej så länge.

Home sweet home

Kom nyss hem ifrån skolan ska plugga lite har jag tänkt mig och göra iordning någon jag kan äta. Imorgon blir det gå upp tidigt då jag har extra matte och denna gången hoppas jag att lisa också följer med. Men får börja plugga nu så att jag inte fastnar vid datorn, glöm inte Desperate housewives kommer idag.

Dagens outflit

Detta har jag på mig idag då.



Med jacka över blir det så här..

Morgon

God Morgon!

Hade bestämmt igar vad jag skulle ha på mig idag,men nu verkar det som om skjortan jag hade tänkt mig har sprungit iväg och gömt sig, så et är bara att hitta på något nytt. Kommer antaglien inte bli såmycket inlägg idag heller då jag har så mycket att göra men ni kan iallafall räkna med ett eller två till senare på eftermiddagen. Men nu blir det att välja nya kläder, äta och plugga så ses senare

Jobbig vecka

Sitter och tittar på alla älskar alice sammtidigt som jag kollar igenom samhällen, koncentrerar mig faktiskt bättre på läxor när jag har något ljud i bakrunden, är kanske lite konstigt. Denna veckan kommer det bli en riktig plugg vecka har ju samhälls prov nu på onsdag, min lärare sköt upp det en dag som tur är. sen så har jag tyska, svenska oc historia läxa också.

Men nu måste jag återgå till pluggandet.

Träningen

Mamma håller på att läsa igenom min samanfattning av samhällen för att se så jag inte har glömt något, så imorgon och på tisdag morgon blir det att rå plugga. Kommer inte hinna plugga något på morgonen imon eftersom jag måste upp vid 6-tiden för att träna innan skolan vilket jag antaglien skipar på tisdag för att hinna plugga mer istället. så får jag träna på fredag och eventuelt onsdag och torsdag också.

Nu hittade mamma något mer jag måste ta med, så vi ses.

Mycket plugg väntar

Äntligen har jag fått reda på vilka sidor jag har i samhälls provet och kan säga med engång att jag antaglien inte kommer blogga något mer idag. imorgon blir det nog inte häller så mycket kanske bara två inlägg, men nu måste jag verkligen gå och plugga.
Så hälsa mig lycka till så ses vi imorgon igen.


Slappar

Tar det just ni lite lungt vid TV:n, ska plugga sen när jag har ätit antaglien blir det rester ifrån igår är lite för lat för att sätta på något nytt.

Morgon Morgon

God Morgon!

Då har kompisarna gått och jag har hunnit städa upp lite ifrån igår, sitter nu och försöker hitta vilka sidor vi ska ha till samhälls provet på tisdag men hittar inget på skolans hemsida. Så får helt enkelt ta och läsa igenom allt ihop idag istället så får jag fråga läraren imårgon eller ska nog smsa någon klasskompis föresten kom jag på. Det som kommer hända idag är plugga såklart och så ska jag hinna ta det lite lungt på spikmattan också, har fått en sådan här blanket ifrån Göteborgs kommun som man ska fylla i för att vara med i utlottningen för sommarjobb, känner att jag får ta och göra det plus att jag ska vara med i utlottningen på mitt område också. Så blir det srörre chans att jag får något jobb iallafall.
Det är ju så himla svårt att få sommarjobb nu, har varit det för mig iallafall, men ska fråga min pappa om han kan ta kontakt men han som äger ica i uddevalla som vi känner. För han vet ju vilka dom andra ägarna är så han kanske kan hjälpa mig, sen får jag fråga en kompis efter scandics nummer också så jag kan ringa ditt.
Oj vad mycket det blev jag  måste göra nu känner jag, men det är ju så det är.



Har ni också fått en sådan här?

Paronida kompisar

Kollar på en film som handlar om World Trade Center som går på 4:an, har sätt den innan men kan se den igen då den är bra. Förut var det såklart Melodifetivalen som var igång i TV:n vet inte riktigt om jag tyckte att rätt låtar gick vidare men bryr mig inte så mycket, då jag inte tycker att melodifestivalen är specielt viktigt och väldigt uttjatat.

Asså ni ska bara veta vad jesper och specielt iris är paronida, liksom dom är tvungna att dra för gardinerna till fönstrerna för att dom tycker det känns som om ett ansikte helt plötsligt ska dyka upp i ett av dom med en kniv i handen, haha. Förstår inte att man änns kan komma på en sådan sak.
Tur att dom har mig som kan hålla deras fötter lite på jorden iallafall ;)

Matlagning

Hej på er!

Just nu håller vi tre galningar på att laga mat, det blir två stycken olika rätter pasta och köttbullar, och fylld lövbiff med bakad potatis till mig. Är nästan klar med min mat ska bara steka lövbiffen så håller nu på att vänta på stekpannan, då dom tar en väldig tid på sig med köttbullarna. Vad det låter som så går det inte så bra med pastan då inte vattnet har börjat koka än.
Typiskt iris och hennes matlagning ;)




Vet om att biffarna ser sjukt äckliga ut, men blir jätte goda sen när man steker dom.

Väntar på andra kompisar

Nu har jag nyss sagt hej då till lisa och josefin, dom åker till partille för att sova hos lisa sammtidigt som jag väntar på att jesper och iris ska komma hit som är dom andra kompisarna som ska sova över nu i helgen. ikväll får det bli någon god mat har inte bestämmd om det får bli tacos eller fylld lövbiff, det får vi se sen, antagligen kommer det bli tonvis med godis också till melodifestivalen andra chansen.

Har försökt att få upp en bild på det jag hade på mig igår men det verkar som om jag inte fattar hur man tar bilderna ifrån mobilen till datorn, så jag får väll vänta tills någon kan hjälpa mig.



För ni som inte vet hur jag ser ut, såhär ser jag ut då ^^

Bilder

Ikäll kommer ni få en del bilder på hur det kan se ut när jag har kompisar som sover hos mig, hoppas ni inte blir jätte rädda .


Konserten

Det blev tyvärr inget inlägg igår först va det ju skolan såklart och sen när jag kom hem så håll josefin och jag på att fixa oss till konserten. appropå konserten det va helt sjukt grym, man kände adrelalinet pumpa exakt hela tiden så ni som gillar tokio hotel men inte var där ni missade verkligen något men som tur är så kommer det fler gånger.
Men det va sjukt kallt innnan konserten då när vi stod och köade i två timmar innan vi fick komma in, men som tur är så har vi en sådan bra kompis som kom för att värma hos, kan säga att vi va väldigt tacksamma. sen när vi äntligen kom in så fick vi köa i tjugo minuter för att hänga in våra jackor i garderoben. sen va det bara 20 minuter kvar till konserten skulle börja trodde vi och vi var sjukt peppede, men då fick vi vänta i över än timma till för att bandet var försenade och det tåliga va att det inte va någon som sa varför.
Men allt sådant glömmdes bort när det började, då va det så himla värt allt väntande. Låtarna va helt fantastiska och jag kan inte beskriva känslan av att stå där och sjunga, dansa, skrika och hoppa fatta att vi var hesa efteråt.

Efterkonserten kom våran gulliplutt till kompis, Lisa för att möta upp oss sen stack alla vi tre hem till mig för att sova och äta pizza vid tolv tiden, mums mums.

Idag kommer ni det bli mycket mer inlägg det lovar jag, för att gottgöra för att det inte blev något alls igår.


Jag lägger upp mina egna bilder lite längre fram är för lat för att ta fram kameran nu ;)



Dags att sova

Nepp nu är det dags att sova och krypa till kojs.
Natti Natti <3

Sommarjobb

Dags att söka sommarjobb nu, kom nys en lapp i brevlådan om sommarjobb imon komunnen. så dags att söka och hoppas på att jag får ett jobb till somaren.



Jobbiga mamma

sitter och disskuterar med mamma, blir så iriterad när hon tror att man är 14 år fortfarande för hon vill åka med oss på spårvagnen hem ifrån konseren för att ingen ska hända. Asså vi är tre tjejer mellan 17-18 år vi kan åka spårvagn själva vid tolv tiden utan att det händer något, har gjort det ett 100 gånger innan och det är samma visa samma gång
Hon ska också alltid börja planera själv det som hon tycker är bäst som om hon inte tror att jag kan planera själv, desutom har vi helt olika åsikter och jag har två kompisar som jag planerar detta med, så det ska passa alla.
Då kan ju inte hon komma in helt plötsligt, kan verkligen bli galen på henne ibland då dert verkar som hon inte kan släppa taget om mig.

Varför måste föräldrar ibland vara så överbeskyddande, man lär sig ju bättre när man ska fatta beslut själv eller att man lär sig av sina misstag.

Viktigt meddelande

* Det finns minst två personer här i världen som du skulle kunna dö för.

* Minst 15 personer i världen älskar dig på något sätt.

* Det enda skälet till att någon här i vårlden hatar dig, är att hon eller han skulle vilja vara som du.

* Ett leende från dig kan göra någon annan glad, till och med något du inte känner.

* Varje kväll finns det någon i världen som tänker på dig innan han eller hon somnar.

* Du betyder allt för någon.

* Du är speciel och unik.

* Någon som du inte enns vet existerar, gillar dig

* Även om du gör ditt livs mistag så kommer något gott ur det.

* När du tror att världen gar vänt sig emot dig, titta en gång till.

* Kom alltid ihåg alla de komplimanger du fått. glöm alla förolämpningar.

Jag tycker det behövs lite mera kärlek i världen glöm inte detta nu. 

Remember me



Ska se Remember me med en kompis jag inte har sätt på jätte länge, länktar, hoppas filmen är bra någon som har sätt den?


Trött

Så nu har jag sammanfattat tre sidor till en sida som jag ska ha med mig på seminariumet imorgon, men nu när jag äntligen är klar med det så ska jag bara vänta på att maten blir klar och sen krypa i säng. jo tro mig jag vet att klockan bara är tio i sex, men har nästan inte sovit något inatt så jag får ta igen det nu istället så jag orkar morgondagen.
Ska lägga mig en stund på spikmattan nu innan maten, det är så himla skönt dom här spikarna rör så många nervtrådar så man blir jätte avslappnad. världens mentala träning är det ju. 


Mer pluggande

Kan ni gissa vad jag ska göra nu, plugga! blev ni förvånade, nä men det trodde jag inte heller. Men det har ju blivit en hel del pluggande nu det senaste man får bara hoppas att det lönar sig i längden.  Det jag har pluggat mest nu det senaste är historia för imorgon är det dags för seminarium.
Får ta och plugga nu så att det blir bra imorgon, vi vill ju inte ha några misstag.

Bubbleroom



Gianfranco Ferré Puffball Dress
VILA Sienna jersey tunica
vad tycks om denna till sommaren?

Hittar jätte mycket snygga plagg på http://www.Bubbleroom.se finns för alla prisklasser.

Planerad helg

Är hemma nu, idag blev det indisk mat med kompisarna, men shit va starkt det var starkt är ju inte precis min grej men gott va det. Funderar lite på vad jag ska äta, vad sägs som att bara ta lite grejer ifrån kylen och gå runt och små äta, det kan ju vara så himla gott ibland.
Nu är det bara en dag kvar tills jag och josefin ska se Tokio Hotel uppträda på scandinavium(göteborg), idag är dom i Stockholm. Är sjukt peppad håller på att lyssna på några av deras låtar just nu och funderar över vad jag ska ha på mig. Några förslag?
Då vi inte ska ta med oss jackor eftersom det kommer bli för varmt på konseren så är det tur att vi har en sådan bra kompis som lisa som åker in till stan med våra jackor efter konseren så vi inte fryser ihjäl.
Efter det kommer vi tre dra hem till mig för att humgås och snacka tjejsnack, så sover dom över också, berättar mer om det längre fram. Sen på lördagen ska jag träffa några anndra kompisar där det också blir att sova över fast inte hos mig, så blir fullt upp denna helgen. Men det är ju alltid kul.

Kan också nämna att det blev VG- på det senaste tyska prove, hyvsat nöjd det var skriv delen som sket sig men på dom andra delarna låg jag på 1 poäng ifrån MVG.

Ska göra

* Plugga

* Äta

* Välja kläder till imon

* cyckla på träningscyckeln här hemma 

* Ligga på spikmattan (aj)

* Läsa


Oj somnade visst

Blev ett långt bad då jag visst råkade somna, ops det ska man inte göra, men det va ju så skönt att lugga där med stängda ögon och då blir det ju lätt att man somnar. Men synd nog så förlorade jag väldigt mycket tid på det för nu hinner jag inte plugga så länge, attans också. Men som tur är så är pappa här och kan hjälpa mig han är ju bättre på medeltidens historia än vad jag är.

Blir tyvärr inget vidare långt inlägg nu måste plugga, ses 

Äntligen hemma

Äntligen hemma säger jag bara! slutade vid klockan 11 idag och efteråt gick jag och åt med några kära vänner där vi faktiskt stötte på skådisen clas malmberg som bland annat har spelat pappa i programet Lotta på bråkmakargatan. Efter det blev det gymmet som igår,vilken träningsvärk jag har fått i magen föresten. Men var på gymmet en timma idag sen han jag inte mer då jag skulle tillbaks till skolan för extra matten. Det gick väldigt bra faktiskt börjar fatta lite mer för varje gång tycker jag sen har mina föräldrar också betalat för att jag ska få gå en intensiv kurs i matte inför nationella proven som kommer, så det kommer säkert bli bra.

Har börjat få blåsor på hälarna av mina Harley Davidson stövlar igen, fattar inte varför, så imorgon får det bli ugsen istället så att det inte blir värre. Ska ta ett bad nu innan jag pluggar på historian för att få koppla av och ta det lite lungt, det är alltid skönt det så kan jag ta i lite bad oljor och ha levande ljus, tänk vad mysigt.

Nu är det bara två dagar kvar till konseren, helt otroligt, gud vad kul det ska bli!

 

TV kväll

Blev ingen matte är har ont i huvudet och alldeles för trött känner jag, men får ta igen det på extra matten imårgon. Idag börjar det efterlänktade Desperate houswives har länktat jätte mycket, kommer ni ihåg det spännande avslutetet när man inte såg vem som dog.
Blev galen för att jag inte fick se vem det va, men kan säga att jag vet vem det va nu så att jag är förberädd på det, en kompis hade nämligen laddat ner avsnittet och sa vem det va som hade dött.
Men bara lungna jag tänker inte avslöja vem det var. 

Modekungen

Hittade nyss en jätte fin klänning på modekungen, funderar på att köpa.
Det är isåfall den svarta jag vill ha.

Axelbandslös jeansklänning

Tränat

Matte kan verkligen ta och slänga sig själv i väggen, har suttit en liten stund nu och försökt lösa några uppgifter men fattar absolut ingenting och när man tror sig ha svaret så visar det så vara fel så in i ¤¤¤¤¤¤¤. kanske fattar lite mer imorgon iallafall då jag ska på matte fördjupningen på skolan, hoppas iallafall att jag fattar mer för nu känns det omöjligt.
Men nu ska jag inte vara negativ inget är ju igentligen omöjligt. Idag har jag varit och tränat på gym i en timma med några kära vänner och det kändes så himla skönt efteråt och duktig kände man sig såklart också.
Ska till gymet imorgon igen, jag tränar föresten på fysiken vilket jag råder andra att också göra det finns två stycken gym och jätte många roliga och olika gruppaktiviteter som man kan göra varje dag.

Är ni intresserade kan ni gå in på http://www.fysiken.nu/index.lasso och titta på priser och vad dom erbjuder för aktiviteter.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt, behöver hjälp med matten men mamma kommer inte om först en timma. Så en timma är jag fri att göra vad jag känner för vilket ovanligt nog känns skittråkigt då jag inte kommer på något som intreserar mig. Några förslag kanske?

Min hund dröm

Sen tre år tillbaka så har jag vetat vilken hund jag ska köpa den dagen jag flyttar hemifrån, kanske inte så intressant för er att veta men det får ni endå. För hemma har vi två speciella böcker, en med kattraser och en annan med hundraser. Så var det en dag som jag inte hade något att göra så jag tänkte att jag kunnde titta lite på vad för slags hund jag skulle vilja ha, har velat ha hund i hela mitt liv vilket inte mina föräldrar vill så får vänta tills jag flyttar.
Men iallafall hittade min dröm hund efter bara några sidor, kan nästan inte beskriva hur perfekt jag tycker att den är. Vad jag har läst om rasen så är tempramentet på den helt perfekt, verkligen den snällaste hunden man kan tänka sig och den är inte för liten eller för stor, utan i perfekt storlek fört mig och vem kan motstå det söta ansiktet.

Nu undrar nu kanske vilken hundras det är och då kan jag säga att det är en Whippet, ringer det någon klocka? Nä det kanske det inte gör för jag tror inte att det är så många som har koll på hundraser, förutom dom vanligaste då eller om man har en hund av en speciel ras hemma.

Men ni ska få se hur denna söta rasen ser ut, varsågod och njut eller äcklas för er som tycker det är det fulaste ni har sätt. ;)



                                            

Black Eyed Peas

Nu tycker jag faktiskt att man kan säga att jag är klar med samhällen har två frågor kvar, men som är omöjliga att hitta så det finns inte så mycket att göra.
Har fastnat i musik nu och just nu är det olika Black Eyed Peas låtar som spelas, får alltid en sådan himla energi av deras låtar som gör att jag bara vill sjunga och dansa. Men nu smyger sig hungern fram och jag ska ta och göra mig något att äta.

Har fastnat

Det ser ut som att vissa saker är omöjliga att hitta, iallafall när man heter Frida Axelsson. Håller på att leta bådde på internet och i två olika historia böcker efter lärdomar som medeltiden har gett oss, samt vad för händelser som har inspirerat och avskräckt oss.
Ser ut att vara omöjligt, men ska ta en kort paus och gå över till samhäll istället så kanske det går bättre sen.

Is i trappan

Herregud vilket väder det har varit idag, kunnde nästan inte andas ute då när det blåste i ansiktet, det kändes som om man fick jättemycket luft i halsen så som det kan bli med vatten om ni fattar vad jag menar. Jag hoppas verkligen att det börjar bli varmare snart så man slipper detta vintervädret, en jobbig grej med är att till min skola så har vi en jätte lång och brant sten trappa, och hela den är nu täckt av is.
Då jag är väldigt rädd av mig och inte vill ramla och slå ihjäl mig så blev jag idag tvungen och gå jätte försiktigt ner för trappan och det känndes som om det tog tio minuter. Till hjälp hadde jag josefin som jag hållde skräckslaget i och som hade det lika jobbigt hon, och så gick lisa framför oss hur enkelt som hälst och bara skrattade... kul att det gick bra för henne.

Fick idag äntligen tillbaka mitt reportage som jag har väntat på och resultatet blev VG- vilket är helt okej endå.
Ska nu ta och skriva klart lite frågor i samhällskunskap till imorgon och plugga lite historia till seminariumet på fredag ( trodde det va tills på torsdag först).


RSS 2.0