Skoldag imorgon

Har nyss tagit mig ett bad, låg där och halvsov i säkert en timma men gud vad skönt det va. Imorgon är det skola igen då och denna veckan börjar jag tidigt så kommer gå upp vid fem någon gång tror jag, så att jag hinner att göra allt som göras innan. Ska ta och lägga mig tidigt idag tror jag finns ju inte direkt något bra på TV och så har jag ju inget annat viktigt som behöver göras. Men tycker alltid att det kan vara skönt att läga sig lite tidigare så man känner sig pigg och utvilad på morgonen.

Funderingar

Har nu nästan skrivit två A4 på datorn till historia Seminariumet väntar nu på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig lite, han är ju bättre på medeltidens historia än vad jag är. Hela köket är ny fyllt av lukt ifrån kött som det blir till middag med potatis och brunsås, mumsigt.
Men kommer ni ihåg det jag skrev i början i bloggen om att jag skulle vilja starta en kampanj, kom faktiskt att tänka på det igen för några timmar sedan vet ungefär vad jag skulle vilja att kampanjen handlade om men problemet är ju bara att starta den på ett så bra sätt som möjligt. Kommer nog behöva lite hjälp av mamma där, hon brukar vara bra på sånt. Men funderar på att skjuta fram det tills sommaren då man inte har så mycket annat att göra, några veckor innan sommarlovet skulle nog vara bra så att man skulle kunna få igång det lite och fixa allt det praktiska.
Men vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden det skulle iallafall vara väldigt kul.

SKOR SKOR!

Tänkte att jag kunnde visa dom senaste inköpta skorna, länktar tills sommaren då jag kan använda dom.


Vad tycks?

Men nu ska jag ta och plugga lite Historia man kan ju inte ha roligt hela tiden och så måste det bli perfekt på Seminariumet på Torsdag. 

Den nya datorn

Här är då min nya älskling, helt perfekt bortsätt från att jag inte har fått internet att funka på den än. Men vad ska man säga, typiskt mig.





Tycker bakrunden är väldigt vacker.

Ny städat

Äntligen stadat klart, städade inte så jätte noga men det värsta är iallafall borta.


Den mysiga sängen och tavlan där alla viktiga papper hänger.



och golvet ser rent ut.



Min älskade garderob och tv:n, kolla vad jag har slängt in grejer under tv:n ;)


Min arbetshörna, bloggar på en dator och skriver skolarbete på den andra
smidigt.

Städning på G

Har tagit en liten paus i städandet vilket alltid behövs, väntar på att mamma ska bli klar med dammsugaren. Asså jag fattar inte hur det kan samlas så himla mycket damm på en vecka, för jag städade förra veckan också och så gjörde jag en riktig stor städning men nu så är det damm endå.
Tänk hur skönt det skulle vara om man hade någon som städade åt en, men nu hörde jag att hon stängde av dammsugare så antaglien är hon äntligen klar så jag kan fortsätta och bli klar snabbare. 

God Natt

Ligger just nu i sängen och myser lite, ska läsa lite i en bok som jag har lånat av en kompis innan jag går och lägger mig. Såklart tittade jag på Melodifestivalen förut och tycker faktiskt att det var väldigt bra låtar som gick vidare. Men igentligen har jag tröttnat på det, jag menar hela programet har blivit en sådan överdriven grej och när Eurovision är så röstar ju alla bara på sina grannländer eller länderna som dom kommer bra överens med när det gäller politik. Är det inte meningen att bara ska tänka på hur musiken är? Har iallafall tröttnat på upplägget men brukar kolla när det inte är något annat.

Ska ta och läsa i boken nu natti natti.


Jag kom tvåa!

Kom nyss hem då efter att ha bowlat med föräldrarna, jag kom tvåa så jag är väl nöjd men vad svårt det va i början jag missade ju hela tiden. Men jag kan skylla på att jag inte hade spelat på ett bra tag.
Innan vi åkte och spelade så hämtade vi min nya dator också så pappa sitter och instalerar lite olika saker på den nu som jag kommer att behöva.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt men kan berätta att jag saknar mina goa vänner jätte mycket, så ni som vet om att ni har en egen lite plats i mitt hjärta puss på er <3

Stödfamilj

Blev inget nytt inlägg igår jag blev för trött och fastnade framför tv:n. Nu på morgenen har det varit lite olika diskussiooner i familjen, min mamma vil hitta på något medans vi andra bara känner för att vara hemma och ta det lungt.
Jag och mamma pratade nyss också lite om vi skulle bli en stödfamilj, vilket innebär att man tar hand om ett barn som har det svårt hemma några helger i månaden. Tycker att det skulle vara kul att hjälpa någon som har det svårt, skulle också vara lite småroligt att ha någon som är yngre än mig här hemma men vi får se vad som händer i framtiden.


Nu ska pappa snart iväg och hämta en mini lapptopp åt mig som jag har köpt åt mig, tycker att det kan vara bra att ha i skolan då den tar mycket mindre plats. Så hoppas nu att den är bra och att det inte ärnnågot program som fattas på den som jag vill ha, men annars får jag ta och fixa det sen.

Blött i Göteborg

Nu är då alltså snön påväg bort ser det ut som blev jätte chockad när jag gick ut imorse och det va vatten exakt överallt, kan bara tänka mig hur det kommer se ut i göteborg city om några månader. Men idag va det faktiskt första gången som spårvagnarna strulade för mig, men som tur va så var det inte så farligt kom bara några minuter försent men blev tvungen att gå ifrån Brunnsparken vilket tog ca 20 minuter.
Kom att tänka på en jätte konstig grej på spårvagnen idag, det är precis en vecka kvar till Tokio Hotel konseren som ska vara på Scandinavium. 
Tiden har har gått så snabbt sen jag och J köpte biljetterna så det inte är klokt så nästa vecka ska jag visa henne vad hon kan köpa en Tokio Hotel tröja som hon vill ha. Men har inte bestämd vad jag ska ha på mig än får tänka på det nu i veckan.
Fast nu har mamma ropat att maten är klar säkert 3 gånger så får gå och se vad det är för gott idag.

Tema dag

Idag är det tema dag i skolan, man ska ha på sg en huvudbonad för mig blev det en gul mössa. Visar bild när jag kommer hem men nu måste jag börja dra mig till hallen för att ta mig mig skorna och ge mig ut i snön.


Good Morning Sunshines

Nu har jag tre timmar på mig innan jag ska åka in till skolan och på den tiden så ska jag göra skolarbete, äta och annars ska jag bara det det lungt. J har varit sjuk nu nästan hela veckan och kommer antaglien inte till skolan idag heller men jag hoppas att hon ligger hemma och tar det lungt så att hon blir bättre (saknar dig). Men ska svara på lite frågor till en bok som heter Svinalängorna som vi läser i skolan, har igentligen redan gjort det men ska försöka svara lite mer utförligt så det blir så bra som möjligt.
På tv:n är det THE VOICE som spelas som vanligt vid denna tidpunkten, men ska ta och börja skriva lite nu.

NOTIS

Glöm inte av att desperate houswives börjar sändas nästa tisdag igen på femman kl:21.00


Mjau på dig

Ligger i sängen och myser med datorn bredvid mig ovh tv:n påslagen och tittar på vampire diares, som slutade nu också. Men funderar på att sätta på en film och sen bara ligga i sängen och dra, asså har undrat ett bra tag hur man gör för att få tyst på en katt. katten går ju runt i mitt rum och jamar hela tiden och varje gång hon jamar så brister jag ut i et mjau för att överrösta henne, låter väldigt kansigt när jag tänker efter.

Ändrade planer

Okej det jag skrev nyss om att jag skulle ta ett varm och härligt bad, glöm det. För bara för att man har en bror som inte kan tvätta ordentlig så straffas jag också då vi två blev tvungna att tvätta idag. Så nu måste jag vänta tills tvätten är klar för att kunna ta mitt bad.
Snacka om dålig tajming..

Beauty Sleep

Pratade lite igår om snökaoset som jag inte har drabbats svårt av, det sättet jag har drabbats på som jag kom på idag är att några av mina lärare har blivit insnöade och en del andra av lärarna blivit sjuka av. Detta drabbar mig då jag inte får alla mina lektioner, lärarna inte kan svara på mina mejl och såklart att det kan vara allmänt jobbigt.
Men nu ska jag inte klaga då det inte är någon jätte stor kris, utan bara iriterande.
Har idag ingen viktigt skolarbete som ska göras så tänkte hoppa ner i ett varmt bad och ta det lungt för att sen gå och lägga mig ovanligt tidigt, vilket är så himla mysigt då man bara kan släcka lampan fast solen inte riktigt har gått ner än och krypa till kojs för att sova ut riktigt ordenligt.
Så tar jag tag i lite skolarbete imårgon istället då jag börjar vid tolv någongång tror jag.

NOTIS

Sex trender ifrån New York fashion week till våren 2010

1. Printade tyger

2. Färgglatt och mönstermixat

3. Feminint

4. Udda urinngningar och skärningar

5. Markered midja

6. Trosshorts



                                         Vera Wang


                                       Nicole Miller

klockan halv sex

Utanför är det fortfarande mörkt och jag hinner inte skriva ett blogginlägg så tänkte bara säga god morgon och fortsatt trevlig dag.

Citat

Kom helt plötsligt att tänka på två stycken otroligt bra citat:

* Man kan inte leva med killar, men inte heller utan dom.

* Om det finns något som inte är värt att dö för, så är det värt att kämpa för.

Nya Favorit låtar

Nya favorit låtar som har åkt upp på min lista är:

Rihanna- Rude Boy
Rihanna- Russian Roulette
jason derulo- in my head
jason derulo- whatcha say
tokio hotel- attention
taylor swift-untouchable

http://www.youtube.com/watch?v=pBI3lc18k8Q

(jason derulo- whatcha say)

Hemma igen

Så har nyss kommit hem i snökaoset, men har faktiskt inte blivit så jätte drabbad då min spårvagn alltid lyckas komma i tid vilket är väldigt bra för mig iallafall. Men tycker så himla synd om alla de som måste vänta i flera timmar på sina tåg, helt sjukt faktiskt.
Idag blir det att plugga tyska igen, ha ju prov imårgon appropå prov så fick jag tillbaka mitt historia prov idag och resultatet blev VG+.
Blev faktiskt lite besviken då jag hade hoppats på MVG, tycker det är lite pinsamt att jag får VG när jag har läst historia sen jag var 10 år. Jag vet man kan kalla mig lite av ett historia nörd, men som tur va så var min lärare iallafall djupt imponerad av det jag hade skrivit och sa att jag bara skulle fortsätta i samma stil, så jag ser det som en liten tröst.
Nu kryper katten vid mina ben och kräver uppmärksamhet så ska ta och gosa lite med henne, sen ska jag göra lite goa mackor och plugga.


THE VOICE

Är nysminkad och påklädd så sitter med datorn fatorn i knät och en mugg med Oboý i handen och tittar på the Voice på tv.
Blev vaken lite för länge igår märker jag nu så är skit trött, men ska ta och lägga ifrån mig datorn nu och fixa frukost. Ska på extra matte idag också för att breda mina matte kunskaper,  vilket behövs by the way.

Plugg

Plugg, plugg och plugg, och suttit i en timma och pluggat tyska nu och min mamma har försökt hjälpa mig. Vet inte vad det är men varje gång hon eller min pappa vill hjälpa mig är dom som om jag bara stänger av öronen och vägrar lyssna, kan inte hjälpa det men blir alltid så iriterad på dom. Är det någon mer som har ett liknande problem?
Men har iallafall tagit en paus nu så ska ta och välja kläder inför morgondagen, sen ska jag titta igenom tyskan lite till.
Just nu länktar jag bara tillbaka till det varma badet där det känns som om all stress försvinner ut ur kroppen och försvinner tillsammans med dan varma bad-ångan.


En öppenbarelse

Kom nyss innanför dörren så är stelfrusen men tänker hoppa ner i ett varmt bad för att tina upp mig lite. Men idag när jag satt på spårvagnen hem så hände något underligt, jag kom helt plötsligt på att jag är lycklig, bara sådär. Så satt med ett leende på läpparna hela vägen hem, undrar vad dom andra resenärerna tänkte igentligen. Men det är verkligen konstigt att man kan komma på en sådan sak helt plötsligt ifrån ingenstans, men att vara lycklig är verligen något viktigt så hoppas att ni flesta är det. 
Hittade inte min svenska lärare idag så vet fortfarande inte vad jag fick för betyg på mitt Reportage men hoppas att jag får reda på det snart.

Men ska ta och hoppa i badet sen blir det plugg.


Morgon trött

Good morning sunshine´s, vakna för en liten stund sedan så har hunnit göra morgontoalätt och valt ut kläder för dagen. Var inne på min skolas hemsida nyss och såg att jag fortfarande inte fått mitt betyg för ett Reportage jag har skrivit i svenska när alla anndra i klassen har fått det, men ska ta och fråga min lärare idag om det. Eftersom jag börjar sent varannan vecka och tidigt dom andra veckorna på min skola så börjar jag 11.15 idag vilket jag tycker är lite tidigt, men det är bara för att vi har språk idag. Men ska ta och göra lite frukost till mig, så bloggar jag senare på dagen när jag har slutat skolan.

På bättringsvägen

Sitter här och tänker på mat nu, vilket jag tar som ett bra tecken på att jag är på bättringsvägen. Då jag har varit sjuk och inte ätit på två dagar. Det skulle ju vara så sjukt gott med pannerad fisk just nu, Mm kom på att vi har bacon i kylen ska nog ta och steka lite till mig.


senaste shoppingen

Här kommer lite bilder på de senaste tillökningarna i min garderob.

 
jacka för 400 kr ifrån H&M och skärp för 179 kr ifrån H&M


vitt topp ifrån MQ för 179 kr, guldigt halsband ifrån MQ för 199 kr, stickad
tröja ifrån H&M för 299 kr.


kavaj ifrån H&M 299 kr och grå tunnika med volanger ifrån H&M för 299 kr

MTV

Sitter och tittar på MTV efter att jag har pluggat lite, just nu visar dom MY SUPER SWEET 16 som både är väldigt underhållande men också väldigt patetiskt.
Mitt råd till folk är att vad som än händer i era liv så stanna med båda fötterna på jorden.


Dom två första månaderna i sammanfattning.

Ligger här hemma i sängen och försöker bli frisk, ska plugga lite nu efter bloggandet. Men eftersom jag inte har varit inne och bloggat nu på ett väldigt bra tag så tänkte jag skriva lite om vad som har hänt under tiden. I julas så var jag i USA och firade med min farbror och hans familj där och helt ärligt så är det något som jag aldrig vill göra om. För när jag var där i USA så upptäckte jag att dom inte alls tar detta med firande och traditoner lika allvarligt som vi i sverige gör, vilket gjorde att jag inte fick den riktiga jul känslan. Inte nog med det så var våra resväskor borta alltså helt puts veck, flygbolaget Air France visste inte ifall dom var i USA, Europa eller Afrika helt galet och den sista väskan fick vi dagen innan vi åkte (två veckor senare).

I skolan så har jag haft sjukt mycket att göra, har inte riktigt hittat en bra balans än mellan skola och fritid men tror att jag hittar det ganska snart, Jag fyllde också 17 år nu i början av februari men bestämmde mig för att inte ha  någon fest med kompisar (då ja va sjuk) sparar det roliga så det blir extra roligt då jag fyller 18!

Planer som jag har nu lite längre fram är att gå på Tokio Hotel konseren på Scandinavium den 5 mars med J, jag ska också på operan Bohéme den 24 april med mamsen och mormor.

Men skriver mer sen ska ta och vila upp mig lite nu.

RSS 2.0